26 Mart 2020 Perşembe

Online hindistan vize başvuru formu

Vize reddi yaşandığı takdirde konsolosluk tarafından geri ödeme yapılmaz ve tekrar başvuru sırasından yeniden ücret ödemek gerekmektedir. Vize başvuru formu İngilizce olarak doldurulmalıdır. Siyah pasaport sahipleri vize işlemlerinden muaf tutulmaktadır. Başvuru formunu doldurduktan sonra tüm bilgileri tekrar kontrol etmenizi rica ediyoruz.


Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz. Formun çıktısını alarak 4.

Mutlaka ücret konusunda güncel bilgilerin alınmasına özen gösterilmelidir. Ayrıca danışmanlık ücreti ve sağlık sigortası ücretleri ödenmelidir.


Başvuru formu, kişisel bilgilerinizi, aile bilgilerinizi girmenizi, online ödeme yapmanızı gerektirir. Electronic Visa India veya eVisa India, başvuru formu doldurulduktan ila saat sonra verilir.


Applicants may fill the online application form by going to the tab placed below. Once the form is filled and submitte applicant must print the completed application form and sign and submit the physical copy along with the supporting documents and the Passport to the concerned Indian Visa Application Center (IVAC) or directly at the Indian Mission on the scheduled appointed date. Bunun yanında vizenin basılması içinde adet boş sayfanın olması gerekmektedir.


Dolayısıyla formun ilk olarak sistem üzerinden doldurulması ve sonraki aşamada çıktısının alınması gerekmektedir. Ayrıca bahsi geçen başvuru formu, bir sözleşme niteliği de taşımaktadır.

Yazının başında işin en zor kısmının burası olduğunu söylemiştim. Hindistan Vizesi alma süreci nedir? Süreç online başvuru, ödeme yapın, ek ayrıntıları sağlayın.


Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet. Online Başvuru formu doldurulduktan sonra randevu tarihi verilecektir. Başvurunuzu acentemiz tarafından yapılmasını istediğiniz takdirde başvuru formu Marina Vize personeli tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulacaktır.


Elektronik vizenin sonuçlanma süresi iş günüdür. Bu formu etkili ve eksiksiz bir şekilde doldurmak istiyorsanız, İngilizce diline az da olsa hakim olmalısınız.


Vize Başvuruları konsolosluk tarafından belirlenmiş web sitesi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Sadece yapacağınız tüm soruları cevaplamak ve formu göndermek. Bu, internet, akıllı telefonlar ve modern iletişim kanallarının yaygınlığı ile değişti.


Gerekli olan evrak listesine bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. Ardından Türkiye’de bulunan vize başvurusu yapan kişiye ait banka hesap dökümlerini belgeler içerisine eklemelisiniz. Bu bağlamda online olarak yapılacak başvuru ile gerekli olan tüm belgeler hazırlandıktan sonra yetkili mercilere ulaştırılmalıdır. Slovenya Schengen vize başvuru online olarak temin edilebilmektedir.


Bununla birlikte online bir form değildir.

Başvuru yapıldıktan sonra üstünde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Randevu günü, online başvuru formunun çıktısı alınarak ıslak imzalı ve fotoğraflı olarak sunulmalı, diğer gerekli belgeler de ibraz edilmelidir. Dubai vize başvuru formu web sitemiz üzerinden doldurulan online bir formdur.


Dubai online vize başvuru formunu dolduran kişilerin, talep edilen bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde doldurduğu kabul edilir. Bu nedenle, formu özellikle 100% Türkçe olarak hazırladık ve İngilizce veya başka bir dil bilmenize gerek kalmadan vize başvuru işlemlerinizi kolayca başlatabilmeniz için sadece önemli sorular ile kısalttık. Türkiye’nin neresinde olursanız olun artık vize başvurusu yapmak bu kadar kolay.


NEMLİ - Schengen vize başvuruları için kurallardaki değişiklikler ve vize ücretlerinin artırılması hakkında. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.