10 Mart 2020 Salı

Sgk işyeri sicil no sorgulama

Sgk işyeri sicil no sorgulamasının nasıl ve nereden yapılabileceği hakkındaki tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz. Mobil ya da internet bankacılığından ya da diğer kanallardan borç sorgulaması ve ya ödeme yaparken örneği verilen sicil numarasını arada boşluk olmadan yazmanız gerekmekte. Etiketler: internet aracılığıyla ssk işyeri sicil no sorgulama işyeri sicil no ssk ssk işyeri sicil no nas.


Sosyal Medyada Paylaşın: Like. Ticaret odalarının web sitelerinde de bu bilgiye erişebilmek.


Sektör Sürekli işyerleri, 1-Kamu Sürekli işyerleri, 3-Kamu geçici işler, 4-Özel Sektör geçici işler için kullanılan kodlardır.

SGK İşyeri Sicil No Nedir? Ticaret Odası internet sitesine girilerek sicil kayıtları bölümü açılır. Daha sonra firmaya ait. SSK İşyeri No Sorgulama.


Telefon ile işyeri numarası öğrenme. Yazımızda işyeri sorgulama anlatılacak merak edilen ssk işyeri sicil numarası sorgulama öğrenme alınması hakkında bilgi verilecektir. Ssk da işyerinden bahsedebilmek için sigortalı çalışması gerekir. Sigortalının işe başlaması ile birlikte bir sicil no alınarak işyeri bildirgesi ile tescil edilir.


Birbirinden farklı sektörlerin bulunduğu iş hayatında hangi işi yapacağınız tamamen sicil numarasının iş kolunda belirtilir.

Bunları aşağıda internet bağlantı adresi ve telefon olarak sizlerle paylaştık. EMEKLİ SANDIĞI SİCİL NO. Açılan yeni sayfada ilk. Admin diyor ki: Ocak20. Bu Yoruma Cevap Ver. Aynı anda bu bilgi yetkililer tarafından iş yeri sahibine iletilmektedir. Her hangi bir prosedür bulunmamaktadır. Resimdeki güvenlik kodunu ilgili butona tıklayınız. Girmiş olduğunuz bilgilerden emin olduktan sonra “Sorgula” butonuna tıklayınız.


Böylelikle işyeri kodu öğrenme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet üzerinden sicil no sorgulaması için izlenecek adımlar şunlardır. E-devlet sitesine e-devlet şifresi kullanılarak giriş yapılır. Ekranda açılan sayfadan 4A Sigortalı Tescil Kaydı yazısına tıklanır.


E devlet giriş ssk. Bildirgesi İşyeri Bildirgesi (4-a lı Sigortalı Çalıştırılanlar Yönünden) Uygulamasına Hoşgeldiniz. Birden fazla no varsa birleştirme dilekçesi vermeniz gerekir.


Bunun için sorgulamanızı internet üzerinden yapmanız gerekecektir. Ama internettende ticaret odalarının web sitesinden de bu bilgiye erişmeniz mümkün.


Sigortalılar bazı durumlarda çalıştıkları işyerlerinin adreslerini öğrenmek ve işyeri sicil numarası ile sorgulamak isterler.

Maalesef işyeri sicil. Buradaki sıra numarası ssk işyeri numarasıdır. Peki işyeri numarasını nasıl öğreniriz. Maaş bordrosu çalışanın aylık kazancını belgeler. Maaş bordrosunda T. Ssk işyeri no sorgulama nasıl yapılıyor ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.