27 Nisan 2020 Pazartesi

Türkiye konsolosluğu İletişim

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 27. Adres: Ömer Avni Mh.


Vize ve Göç iletişim bilgileri Vize ve Göçmenlik Bölümü – İstanbul Vize ve göçmenlik bölümünün ziyaret saatleri ve randevular hakkında bilgiyi bu sayfada bulabilirisniz. Consulate of the Sultanate of Oman in Istanbul-Turkey : Umman Sultanlığı F. TRABLUS TERCÜME TURİZM VE DANIŞMANLIK.

Konsoloslugu İstanbul-Turkiye : Cumhuriyet Cad. Başkonsolosluğu İstanbul İletişim. Trablus Tercüme Turizm ve Danişmanlik Hizmetleri Ltd. Tüm hakları saklıdır.


Metro ile: MYenikapı- Hacıosman Metro Hattı TAKSİM istasyonunde inerek gelebilirsiniz. Fakat diplomatik pasaportu olan kişilerde böyle bir şart aranmamaktadır.


Bunun için iletişim numaralarımızdan bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Seyahat planlamalarınız konusunda sizlere danışmanlık hizmeti vermekte ve vize başvurunuzu en kolay ve hızlı yoldan tamamlamanız için sizlere yardımcı olmaktayız.

Katar’daki Türk vatandaşlarının yaşayabilecekleri birtakım sorunlarda büyükelçiliğe ulaşmaları gerekebilir. Aage Boduthakurufaanu Magu Male Maldives. Posta adresi Ferdowsi Ave. ADDRESS: Cumhuriyet Cad.


Floor, Dortler Apt. For Consular Services: Flat No. Uzun Donem Vize ve Oturum Basvurularinda yetki bolgesine iliskin yeni duzenlendirme, 27. Uzun süreli Mısır vizesi ve oturma izni.


Bilgileri Kanada Büyükelçiligi, Ankara. Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz.


Muskat Büyükelçiliğinde münhal bulunan bir adet Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır. Mart - Uluslararası Kadınlar Günü. Mayıs - Hatıra Günü. Eylül - Bağımsızlık Günü.


Ekim - Öğretmenler Günü. Atatürk Bulvarı Nr.

Yapı Kredi Plaza, C Blok, 7. Vatandaşlarımız Nijer vizesini iki farklı şekilde alabileceklerdir. Bize Ulaşın İletişim. Almanya, Temmuz itibariyle altı aylığına Avrupa Birliği Dönem Başkanlığını üstlendi.


Abdulkadir Sakaf Bld. The Consulate General for the Republic of Turkey - Stuttgart. Pazartesi-Cuma: 09. Küba Ankara Büyükelçiliği.


Given the COVID-pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing. No tips and reviews.to leave a tip here. Bunların dışında vize işlemlerinizi hala.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.