22 Temmuz 2020 Çarşamba

Türmob edönüşüm

Java kurulumları yapılmaktadır. Ancak, tüm belge, doküman ve içeriğin hiçbir hata içermediğini garanti edemez.


Sitenin içeriğinin doğru, eksiksiz veya yeterli olduğuna ilişkin de hiçbir garanti veya taahhüdü yoktur ve içerikte olabilecek hata ve kusurlara ilişkin sorumluluğunu da açıkça reddeder. TÜRMOB e-EĞİTİM NO:e-DÖNÜŞÜM - Duration: 2:32:46.


TURMOB Recommended for you. TÜRMOB, sitede yer alan bilgilerin tam ve eksiksiz olması için gereken tüm çabayı göstermektedir.

Kurulum Videosu İndir. Bilanço tablosu nedir? Borsa eğitimi - Duration: 10:03. Kısa Çalışma Ödeneğinde Örneklerle Bordro Uygulamaları. Kullanım Videosu İndir. Hayatında Uygulanabilecek Düzenlemelere.


Yönlendirme Kılavuzu İçin Tıklayınız. Asistan Uygulaması İçin Tıklayınız. YILI EĞİTİM KADROMUZ VE DEHA YAYINLARI İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENE.

Konkordato komiserinin nitelikleri, eğitimi, eğiti. Dönüşüm, şirketinizi fatura kaybı, fatura çıktısı alma ve kâğıt masrafı gibi sorunlardan kurtarmayı hedefler. Faturalarınızı dijital ortama taşıyarak zamandan ve iş gücünden tasarruf etmenizi sağlar.


Kağıt fatura kullanırken fatura başı ödediğiniz masrafları e-faturaya geçerek kuruşlara düşürebilirsiniz. Dijitalleşme yolculuğunda ihtiyacınız olan, Gelir İdaresi tarafından yasal olarak belirlenmiş e-dönüşüm.


Posta kutunuzda sizi bir e-posta bekliyor. Gelen e-postadaki yönergeleri izleyerek imzalama işleminizi tamamlayabilirsiniz.


E – Dönüşüm Luca Çözümleri E – Dönüşüm çerçevesinde Luca Muhasebe Yazılımı olarak farklı ürünlerimizle farklı çözümler sunmaktayız. Net’in e-dönüşüm çalışmaları ile birlikte yürürlüğe giren e-fatura uygulaması kapsamında SMMM’lere ve işletmelerine daha kaliteli ve geniş kapsamlı hizmet sunmak üzere TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) ile işbirliği anlaşması bulunuyor.


LUCA üyesi meslek mensupları ve işletmelerine ihtiyaç. Net e-Dönüşüm Sözleşmeleri. Aktivasyon Bilgileri. Satın Alınmak İstenen Ürünler. SM seçilir ve sözleşme ekranı doldurulur. TÜRMOB kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Semineri izlemek için tıklayınız. TL e-Arşiv Fatura Portalı’ndan düzenlenmesi gereken e-Arşiv Faturalar Hakkında Duyuru.


Gelir İdaresi Başkanlığı’nın VUK 5sıra nolu genel tebliği ile tüm süreçleri kapsama yolunda ilerleyen e-dönüşüm uygulamaları gün geçtikçe çeşitleniyor. Net teknolojik altyapı ve dijitalleşme çözümlerine ek olarak finansal alanda e-dönüşüm hizmetlerine de yatırım yapmaya devam etmektedir.

Net olarak özel entegratör lisansımızla ve geliştirdiğimiz ihtiyaca. Dönem YMM ve SMMM Sınav tarihle. STANBUL - E-dönüşüm çalışmaları ile birlikte yürürlüğe giren ve nisan ayından sonra zorunlu hale gelecek olan e-fatura uygulaması kapsamında SMMM’lere ve işletmelerine daha kaliteli ve geniş kapsamlı hizmet sunmak üzere TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) ile İŞNET arasında işbirliği anlaşması.


Mali müşavirlerin pandemi sürecindeki katkıları ve e-Dönüşüm süreci. VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.