23 Temmuz 2020 Perşembe

Türmob mevzuat

Ancak, tüm belge, doküman ve içeriğin hiçbir hata içermediğini garanti edemez. Sitenin içeriğinin doğru, eksiksiz veya yeterli olduğuna ilişkin de hiçbir garanti veya taahhüdü yoktur ve içerikte olabilecek hata ve kusurlara ilişkin sorumluluğunu da açıkça reddeder. Nolu online Seminerimizi bugün saat 14. GHGU-coFFYcanlı olarak izleyebilirsiniz.


Kamu Kurum ve Kuruluşlarınca veya Kamu Kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarınca kullanılan onaylayıcı veya belgeleyici mührü. TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ.

K visitors monthly, according to Alexa, which gave it a very good traffic rank. Moreover, Turmob has yet to grow their social media reach, as it’s relatively low at the moment: LinkedIn shares and Twitter mention. Determined characters as the site description( türmob web page ). This length must be 2characters or less. You have used keywords.


Bağlantılı Diğer Duyurular. Bu yazı Mali Müşavirlik içinde yayınlandı. Kalıcı bağlantıy ı yer imlerinize ekleyin.

Bora is a Senior Manager in EY’s Turkish practise with experience in Turkish and international tax audit. He has attempted various tax engagements especially in the fields of energy, petroleum,oil and gas, steel and pipe, pharmaceuticals and FMCG. Yurtdışında Mukim Kuruluşlara Yapılan Kambiyo Satışlarında BSMV Uygulanmayacak.


Mevzuat Sirküleri 08. Tüm Hakları Saklıdır. TÜRMOB MEVZUAT HABER ARSİV. Serbest meslek erbapları yüzde oranında KDV öderken bazı avukatlık faaliyetlerinde bu oranın düşürülmesi vergi sistemini bozmaktadır.


Bakanlığı tarafından yapılan idari. YMM Zekeriya Aslan Sahte Fatura Kullanımından Dolayı Hangi Hallerde Firmalar İzaha Davet Edilir? Sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun.


Kısa Çalışma Ödeneği. IBAN hesap numaralarımızı kullanınız. Kullanıcı adınızı girerek şifrenizi sıfırlaya bilirsiniz. Ayrıntı İçin Tıklayınız.


Değerli Meslek Mensupları, Dünyanın yaşadığı Covid-salgın hastalığı sürecinde ne yazık ki biz meslek mensuplarının sorumlulukları devam etmektedir. Danışmanlarımıza sorulan mevzuat hakkındaki konular ve bunlara verilen yanıtlar.


Web Tabanlı ve Merkezi Sistem Teknolojisi kullanılarak geliştirilen bu proje kapsamında Türkiye’deki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere çağdaş ve uluslararası standartlara uygun bir yazılımla çalışma ortamı sağlanmaktadır. ELEKTRONİK DEFTER MÜKELLEFLERİNİN.

Mobil uygulamalarımız hazır! Artık Oda ile ilgili haberlere ulaşmak ve işlemlerinizi yapmak cebinizde. TL limitli kredi kullanma imkanı sağlandı.


Sayılı Kanunla Çalışma Hayatında Yeni Düzenlemeler Yapıldı. DÖNEM KONKORDATO KOMİSERLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ.


YÖNETİM KURULU KARAR DEFTERİ İLE MÜDÜRLER KURULU KARAR DEFTERLERİNİN KAPANIŞ TASDİKLERİ. Türk Ticaret Kanunu düzenlemelerine göre anonim şirket ve sermayesi paylara bölünmüş komandit şir.


Türmob : Sermaye Piyasası Kurumu: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu: Yararlı Linkler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.