24 Ağustos 2020 Pazartesi

Ürdün kudüs turu

Ürdün kudüs turu

Musa’nın İsrailoğulları ile Mısır’dan çıkarak Vadedilmiş. Atatürk Havalimanında buluşma TK8thyuçuşu ile 01. Akabe’ye varış Giriş işlemlerinin ardından bizi bekle.


Grup olarak çok uyumlu ve keyifli bir tur geçirsek de maneviyat olarak eksik hissettiğimi söyleyebilirim. Rehberimizin tarzı etkili oldu bu hususta.


Dil farkı sebebiyle de anlatımlar düz kaldı. Bilgilendirmeler yerindeydi gayet ancak böyle kutsal yerlere gitmişken insan daha bir hissiyatlı gezmek istiyor. Kudüs turu 15e katıldık geçen hafta. Onun dışında hizmetlerden teknik.


Toplam turdan ile arası gösterilmektedir. Hayalinizdeki Tatile Ulaşmanı. Burada Peygamber Efendimizin Miraç a yükseldiği zaman Cebrail (a.s.)’ın emri ile havada asılı kalan Muallak taşının bulunduğu yerdeki Kubbetü’s-sahr’ı ziyaret ediyoruz. Etrafı çevrili olan yer.


Bu da ölüdeniz de hiçbir canlının yaşamadığını simgelemektedir. Ayrıca sitemizde yer alan seçenekler arasında fas ürdün turu paketi gibi fırsatları da uygun fiyatlar ile seçerek erken rezervasyon yaptırabilirsiniz. Her dinden insana hitap eden yapısı ile dini turların.


Gün : KASIM ÇARŞAMBA İSTANBUL - AMMAN. Tuna’yı sarıp sarmalayan bir vadi: Wachau. Bratislava’dan çok daha fazlası: Slovakya.


Kültürü ve tarihi ile dikkat çeken Ürdün aynı zamanda yemekleri ile de göz dolduruyor. Blog KURUMSAL Hakk. Yafa - Tel Aviv gezimizde. Gün, Çarşamba Günü: Saat 11.


Check in işlemlerinin tamamlanmasından sonra, Ürdün Havayollarına ait RJ 1sefer. Türkiye ve Ürdün arasında imzalanan anlaşmaya göre günü geçmemek kaydı ile ülkeye giriş ve çıkışlar serbesttir.


Ürdün kudüs turu

Ancak günün üzerinde ki ziyaretler içi Ürdün Konsolosluğu’na Ürdün vize başvurusu. Tur günüyle beraber havalimanından itibaren aldığımız hizmet daha da etkileyici hale geldi. Sağolsunlar her an destek oldular. Gerek tur sırasında anlaşmalı otelleri, gerek oradaki organizasyonları, gerekse rehberlik hizmetleri çok başarılıydı.


Ürdün kudüs turu

Muhammed (sav)’in mucizevi Miraç yolculuğunu yaptığı, Hz. Nisan ayında gerçekleştirmiştik. Bu sefer gün değil günde tüm ülkeyi gezme fırsatımız oldu. Yeni) 10:(U) Tel-Aviv 11:20.


Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Deniz seviyesinden 4mt. Lut Gölü’nü ziyaretimiz sonrası Ürdün Nehri yakınlarındaki güzel kokulu şehir olarak ta bilinen Eriha şehrine geçiy. Yazar : Hacer Sucuoğlu.


Tepeleri, vadileri, kasabaları. Bir başka seyahette buluşmak üzere Allaha emanet olun.


Arnavut kaldırımlı sokaklar, pazarlar, evler ve avluların arasında özellikle dikkat çeken iki abide vardır. Mescid-i Aksa ve Kübbet-üs Sahra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.