22 Eylül 2020 Salı

V5 haber scripti

Script gayet kullanışlı bir script. Diğer yeni özellikleri tab menü altından inceleyebilirsiniz. Satın aldığınız’da full çalışır. Diğer yazılımlardan ayıran bazı özellikleri ile gazisoft, kullanıcılara kendini sevdirmeyi başarmıştır.


Ara ara gelen sürümleri ile kararlı bir şekilde kullanılmasına devam edilmektedir. Yazılanların hepsi gerçek olmayabilir ve sadece grafikerler.

Profesyonel her şey dahil VIP haber paketlerinde yıl boyunca ücretsiz güncelleme, hosting, haber yazılımı, mobil sürüm, haber ve video botları. MinimalNews DLE Tema. Digiqole HtmlTeması. DataLife Engine Portus Tema.


Footer çalışmazsa klasör içinde “Footer Çalışmazsa” klasöründeki dosyayı. Her zaman yenilikçi tasarım ve teknolojiler kullanarak onlarca müşterimizin sunucu yönetimini kolaylaştırıyoruz. Invest Yazılım tarafından üretilmiştir.


Yol upload klasörünü ft. Renkbilişim ve Edeel Design tarafından dağıtılmaktadır.

Kurulum, ekstra eklenti ve renk desteği firma tarafından ücretli olarak verilmektedir. Yapımcı scriptin alt kısmında (footer) bulunan linki kaldırmamanızı rica. Merhaba Donanım Plus Takipçileri.


Yeni bir scriptle sizlerleyim. Haberler kategorilere ayrılabilm. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam enim enim, pharetra in sodale. Bu yazıyı değerlendir. Tamamen Forumdan Uzaklaştırıldı. Gece gece uyumadan sizlere bir güzellik daha yapalım istedik ve bunun için başladık klavyemizi dövmeye. TE Bilişim haber scripti ve haber yazılımı olarak tek düşüncemiz olan siz müşterilerimizin bilgi ve veri güvenliğini göz önünde bulunduraraktır.


Bilgileriniz artık hızlı ve güvenli! Daha sade ve amaca yönelik bir script oldu. Siteyi kendinize göre özgünleştirebilirsiniz. Seri ilan vscripti yeni gelen güncelleme Seri ilan v5.


Tüm firma bilgilerinizi tek panelden kolayca yönetin! Slider yönetimi ile görünümü özelleştirin. Projelerinize galeri ekleyerek kullanıcılarınızın kolayca görüntülemesini sağ.


Showencam vcam scripti sistemi özellikleri aşağıda listelenmiş olup,dilerseniz vversiyonada göz atabilirsiniz.

Misafir girişi ayarları Bir çok kameralı show sitesinde süresi olmayanların,yada hiç üye olmayanların,illa siteye üye olmaları zorlanır,halbuki bazı site sahipleri misafir yada yeni üye olan kişiyi siteyi yeni açtığında,sitenin ilk zamanlarında model ve. Saatleri Haftaiçi : 10.


Cool comments ajax system v2. Kodsuz Mobil Uygulama Yapma MovieStore v1. Search Home » wordpress haber tema.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.