30 Kasım 2020 Pazartesi

Vinil duvar kağıdı

Vinil Duvar Kağıtları boyutlu, taş desenli ve diğer dekoratif modelleriyle duvar kağıtları n11. Vinil duvar kağıtları ıslak ya da kuru hemen her mekanda kullanılabilmektedir. Diğer duvar kağıtlarına göre daha ağır olan bu ürünlerin uygulaması sırasında profesyonel destek alınmalıdır. Yine vinil duvar kağıtlarının üst yüzeyi PVC laminasyonu ile imal edilmiştir.


Markalı ürünler üzerinde, malzemenin kalitesi hakkında bilgi taşıyan rulo üzerinde bir işaret bulunmaktadır. Resim içeren bir vinil duvar kağıdı aldıysanız, komşu panellerin yüksekliğini dikkatlice seçin. United Wallpaper şirketi dünyanın ilk vinil duvar kağıdını tanıttı.


Vinil duvar kağıdı

Banyo duvar kağıtları – Yakın döneme kadar özellikle suya maruz kalan yerlerde duvar kağıdı kullanmak söz konusu bile değilken, artık güzümüz dekorasyonunda su ve buharın olduğu her alanda rahatça kullanılabilecek suya ve neme karşı son derece dayanıklı aynı zamanda modern ve şık tasarımlarıyla göz dolduran yeni moda banyo duvar kağıtları, günümüzde. Doku ve renk açısından avantajlı bir atmosfer sağlamanın yanı sıra, vinil duvar kağıdı kaplama oldukça dayanıklıdır.


Suya dayanıklı vinil duvar kağıtları, geleneksel duvar kaplaması için fazla nemli veya nemli olabilecek alanlarda da kullanılabilir. Taş desenli duvar kağıdı ve manzara duvar kağıdı, genelde bu yöntemle oluşturulur ve bu sayede kağıt üzerinde iki boyutlu görünen taşlar, üç boyutlu etkisinde algılanır. Aynı zamanda kolaylıkla yıkanabilen bu ürünler, alev almaz ve antibakteriyel özellikleri ile de ön plana çıkmaktadır.


Bu duvar kağıtları günümüzde pek çok mekanın dekorasyonunda bulundukları ortamlara prestij katmaktadırlar. Ek olarak, performans standartları, bu tür tekstil tabanlı duvar kağıdı en iyi nerede kullanacağını belirlemeye izin verir.


Elyaf Duvar Kağıtları. Kağıt esaslı duvar kağıtlarına kıyasla çok özel nitelikli bir elyaf, duvar kağıdı ve taşıyıcı materyal olarak kullanılmaktadır. Bu tür duvar kağıtlarının kabartma veya vinil esaslı olmak üzere iki ayrı türü bulunmaktadır.


Yine bahar çiçeklerinin resmedildiği bir duvar kâğıdı bambaşka bir görsellik ile kullanıcılarına gülümser. Banyo ve tuvalet duvar kağıdı modellerini incelemek için resim galerimizi ziyaret edebilirsiniz.


Address:Çıkrıkçı Cd. Vinil bazlı duvar kağıdı yüksek mukavemetli ve silinmesi kolay olarak tanımlanabilirken, silinmesi kolay ve günümüz teknolojisi için daha uygun olan Nonwoven duvar kağıtları, eklendikleri yerden dikkatlice çıkarıldıktan sonra farklı bir duvarda tekrar kullanılabilir. Kabartma ve desen yapısı gereği tekrar tekrar boyanabilme özelliğine sahiptir.


Görsel olarak çok güzel olması, silinince kolay temizlenebilmesi, ve hijyen olması. Lightbox Profilleri. Amerikadan ithal ettiğimiz İnce vinil kaplı ithal duvar kağıtlarımız duvarın nefes almasını sağlar. Satın alırken naylon olmamasına, kumaş dokulu ve elyaf olmasına dikkat edilmelidir.


Vinil duvar kağıdı

Salondan çocuk odasına pek çok alanda kullanabileceğiniz çizgili duvar kağıtları kategorimizde! Evlerde kullanabileceğiniz iki yaygın vinil duvar kağıdı türü vardır. Sıvı vinil duvar kağıtları %1vinil malzeme üzerine basılmıştır ve genellikle lüks bir dokusal etki vermek için kabartılmıştır. Duvar Kağıtları Ürünlerimiz vinil özellikli duvar kağıdı olup diğer vinil duvar kağıtlara göre daha ağır, daha kalın ve daha mukavemetlidir.


Duvar Kağıdı kısa sürede uygulanabilir ve uygulamada mekanı kirletmez. Bir rulo halinde toplanırlar. Zira modern duvar kağıdı teknolojilerine baktığımızda özellikle Avrupa ülkelerinde non woven duvar kağıtları çok yaygın olarak kullanılıyor.


D Duvar Kağıtları – 23. Baskı Kağıdı Seçimi. Duvar kağıdının ana türleri kâğıt, vinil ve dokunmamış tabandır. Koçtaş Dekoratif Duvar Kağıtları ismi ile değişim kolay!


Yapı malzemelerinin vinil ve dokumasız duvar kağıdı mağazaları. Onlar çeşitli renkler, dokular ve fiyatlar var. Evinizi bitirmek için en iyi duvar kağıdının hangisi olduğunu anlamak için, bunun ne olduğunu belirlemeniz gerekir.


Ve farklı göstergeler üzerinde birbirleriyle karşılaştırınız, bu iki resim türü. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Duvarline duvar kağıdı, yapışkanlı folyo, 3d poster ve kırlent, perde gibi ev tekstil ürünlerinin model ve fiyatlarını bulabileceğiniz alışveriş sitesidir. Senelerce kullanılır.


Vinil duvar kağıdı

En az 1sene kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.