23 Mart 2021 Salı

Yeni zelanda turist vizesi için gerekli belgeler

Yeni zelanda turist vizesi için gerekli belgeler

Pasaport Pasaportun, seyahat bitiminden sonra ay daha geçerliliği olmalı. Ayrıca seyahat geçmişinizi incelemeleri adına varsa eski pasaportlarınızı da sunmalısınız.


Başvuru yapan tüm şahıslar aşağıdakileri temin etmek durumundadır: 1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru Ön formu ( Şirketimizden temin edebilirsiniz) 2. Vize Bölümüne sunulan belgelerin orijinalleri veya noter tasdikli kopyalar ibraz edilmelidir. YENİ ZELANDA VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Türk vatandaşlarına veya Türk pasaportu sahiplerine ziyaretçi vizesi başvuru üc. Yıpranmış ve hasar görmüş pasaportlar seyahat sürecinizi olumsuz etkileyecektir. Pasaportunuzun yılı geçmiş olmaması ve en az boş iki sayfası bulunmalıdır.


Yeni zelanda turist vizesi için gerekli belgeler

Gidiş-dönüş uçak biletinizin ve seyahatiniz. Bu süresi uzatılamayan bir vizedir. Ancak aya kadar turist vizeniz ile eğitim alabilirsiniz. Ya da anlaşmalı ülkelerden birinden geliyorsanız working holiday vizesi ile aya kadar eğitim alabilirsiniz.


Bunlarla ilgili detayları özel durumunuzu yetkililere bildirerek öğrenmeli ve gecikmeden. Okyanus yurtdışı eğitim kurumu olarak, vize başvurunuzun eksiksiz yapılarak onaylanması için, gerekli tüm desteği sağlıyoruz.


Hemen Murat arkadaşımın tavsiyesi ile bağlı olduğum askerlik şubeye gidip durumu açıkladım fakat askerlik şubeleri mevzuatta belirtilen belgeler. Umarım işinize yarar. Sorularınız olursa yorum kısmında bize iletin. Seyahat amacınızı belli eden durumların özenle açıklanması, bu durumların istenilen belgelerle ile desteklenmesi, pasaportunuzun uygun olması ve seyahat isteğinizin net bir.


Gerekli evraklar, vize ücreti, online form ve Konsolosluk bilgileri. Avustralya vize ücretleri, başvuru kategorinize göre şekillenmektedir. Bunlar (en az son aylık işlemlerinizi gösteren ve güncelleşmiş) banka hesap cüzdanlarınız, kredi kartları (kredi limitinizi ve mevcut birikiminizi gösteren bir banka mektubu ile birlikte veya hesap dökümleriniz ile birlikte ibraz edilmelidir).


Fotoğrafların arkasına isminizi ve soyadınızı eksiksiz olarak yazınız. Bu yazımızda da bununla ilgili detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi ücretler ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz. Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Yeni Zelanda vize başvurularında aşağıdaki belgeler gerekmektedir.


Yeni zelanda turist vizesi için gerekli belgeler

Romanya ya turist vizesi almak isteyen vatandaşların öncelikle Romanya turist vizesi işlemleri için Romanya Konsolosluğuna başvuru yapmaları gereklidir. Tarafınıza verilen form eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Seyahat eden kimselerin kalış süreleri boyunca kendilerinin ve başvuruya dahil olan herkesin geçimini.


Yeni Zelenda vizesi başvurusu için gerekli evrak listesi, seyahat amacınız ve mesleki durumunuza göre değişiklik göstermektedir. Seyahatinize uygun vize alabilmeniz için gerekli evrak listesini ve evrakların nasıl hazırlanacağını bizi arayarak öğrenebilirsiniz. Vize başvurusunda bulunurken, okulun kabul mektubu ve vize için istenilen tüm belgeleri hazırlamalısınız.


Vize için istenilen belgeler şunlardır. Türkiye’de kalan turistler için kalış süresi standart turist vizesi ile sınırlıdır, ancak süre ayı geçmez.


Son 1gün boyunca, ülkede kalmak güne kadar vize ile sınırlıdır. Günlük vizenin erken kesilmesi durumunda, kalan günler kalan 1gün içinde kullanılabilir (son çıkış tarihinden itibaren geri sayım yapılır). Sonuç olarak, bir yıl içinde.


Vize bölümüne verilecek olan belgelerin aslı ya da noter onaylı kopyaları geçerlidir. Turistik vize başvurusu için gerekli olan yine vize talep edilecek Konsolosluğa göre değişiklik göstermektedir. Ancak genel itibariyle Konsolosluklar vize başvuru sahiplerinden seyahat amaçlarını, mesleki bilgilerini ve finansal gelirlerini ispat etmesini talep etmektedir.


Her ülke Konsolosluğu için bahsi geçen bu ispatların sağlanması zorunlu değildir ancak Avrupa Birliği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.