16 Mart 2021 Salı

Yeniden yönetici atama ek1 formu 2019

Bulunduğu eğitim kurumunda veya yıllık görev süresini tamamlayan müdür ve müdür yardımcılarının belirlenerek ilan edilmesi. Boş yönetici norm kadrolarının MEBBİS modülüne girilmesinin ardından bugün itibariyle de yeniden görevlendirme. Yönetici Atamada Ek-Formunun Düzeltilmesi Kamuajans.


Karaman Mahallesi Kara. Görev süreleri uzatılmayan müdürler de yeniden görevlendirmek üzere tekrar başvurabileceği şekline açıklanmıştı. Müdür Puan Sunuçları.


Yeniden yönetici atama ek1 formu 2019

Ancak başvuru süresi gün uzatıldığı için hala sonuçları açıklamayan iller bulunmaktadır. MEB tarafından yayınlanan takvime göre yönetici atama sürecini maddede sıraladık. Mart tarihinde boş bulunan, ve yılı dolduğu için boşalacak eğitim kurumları. Sorgulama İçin Tıklayınız.


EKYS puanı ve Ek-değerlendirme formu sonucu oluşan puana göre atama yapılacak. Memura enflasyon farkı, emekliye yüzde 5. Sınava sadece ilk defa görevlendirilecekler girecek.


Liste olarak görüntülemek için TIKLAYINIZ. Mevcut müdürlerin kazanılmış hakları korunmuş. Yeniden görevlendirme. Yayınlanan takvim eğitim çevrelerinde büyük bir sürpriz olarak "Şok" etkisi oluşturdu.


YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME TAKVİMİ ŞOKU! Buna göre, müdür ve müdür yardımcılığı boş bulunan eğitim kurumları ila Haziran tarihleri arasında ilan edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı ilk defa ve yeniden yönetici görevlendirme takvimini açıkladı.


Yeniden yönetici atama ek1 formu 2019

Temmuz tarihleri arasında ise sözlü sınavlar yapılacaktır. Bu hafta yöneticiliğe ekile yeniden görevlendirme başvuru sonuçları açıklanacak diye beklerken bir anda sürpriz bir şekilde takvimin uzatıldığı kamuoyuna yansıdı. Vatandaşlarımızın Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Yararlanması Hk.


Lip fillers before after. Tbm horaires tram c. Seb hammarby sjöstad. Proje okullarına yönetici başvurusu için ek- başvuru formu ile yapılacaktır. Bu form üzerinden ilgili Mesleki Teknik Anadolu Liseleri tarafından başvurular alınacaktır.


Başvuru sahibi tarafından doldurulacak olan form, bilgisayar ortamında dolacaktır. MÜDÜR BAŞYARDIMCILIĞI MEB yönetici atama yönetmeliği içerisinde müdür ve müdür yardımcısı görevlendirmeleri, şartlar, detaylar yer alırken müdür başyardımcılığı konusunda bir atama usulünün yer.


Yeniden yönetici atama ek1 formu 2019

Puanınızı öğrenmek için tıklayınız. Dönem ilk defa ve yeniden atama kurası hakkında duyuru geldi. Değerlendirme Süreci Sona Ermiştir. EK-Başvuru Formu bilgisayar ortamında düzenlenecek, imzalanarak hiyerarşik yol izlenerek ilgili makamlara iletilecektir.


Eğitim kurumu yöneticilerin yeniden görevlendirilmeleri sürecinde salt Ek-formuna bağlı olarak değerlendirilmeleri bazı eksiklikleri içermektedir. Kendilerini iyi yetiştiren fakat genç olmalarından dolayı Ek-değerlendirme formu ile puan bakımından geride kalacak olan gayret ve çabalarını, rüştlerini ortaya koyan eğitim kurumu yöneticilerini de ilave olarak.


Merkezi Sınav Ortaokul 8. Sınıf ve YKS Lise 12.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.