9 Temmuz 2021 Cuma

Yurtiçi kargo mobil

Yurtiçi kargo mobil

Arıkanlı under the roof of Arıkanlı Holding as the first Turkish cargo brand in Turkey. The offer consists of “standart transportation, address pick-up and address delivery services”. Also, Recipient Briefing Service is offered free of charge.


Beni Hatırla Giriş. Bir hesabınız yok mu? Kuryelerin kullanımına sunulmuş olan uygulama yalnızca çalışanlar (kurye) tarafından kullanılmasına yönelik hazırlanmıştır. Müşteri uygulaması değildir.


Yurtiçi kargo mobil

The application allows you to use special discounts and offers only for registered users. Keep your shopping organized. See the latest status of your online orders in one place.


Yurtiçi kargo mobil

Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur. Kampanya Detayları. Ayrıca alıcıya Ön Bilgi Hizmetimiz ücretsiz verilmektedir. PROFILE Once your profile is create the application stores your personal information and transactions to ease your operations.


CAMPAIGNS View our. BİREYSEL İNTERNET KARGO KULLANIM SÖZLEŞMESİ TARAFLAR TAŞIYICI ÜNVANI : YURTİÇİ KARGO SERVİSİ A. Adresi : Eski Büyükdere Cad. Cancel Unsubscribe.


Subscribe Subscribed Unsubscribe 724. E-Ticaret Kargo Takip Modülü Script. Bu açıdan müşterilerin önünde sınırsız alternatif mevcut.


Bireysel İnternet Şube Sizin hayatınızı kolaylaştırmak için geliştirdiğimiz bu uygulama ile tüm kargo gönderilerinizi ister. Bu işlemi gerçekleştirme için Üye olmanız ve uygulamaya Giriş yapmanız yeterli olacaktır.


Please enable it to continue. Tüm kargo şirketlerini tek bir mobil uygulamayla takip edin.


Yurtiçi Kargo Servisi A. Hem ev, hem de iş yerleri için ideal çözüm olan Kargo Takibi ile kargo takibi yapmak çok. Thousand Downloads PREMIUM. Rating Medium ranked Ranking Libraries 4. Mobil Kurye Uygulaması Kargo Alım, Kargo Teslimat, Kargo Tahsilat ve Kargo Devir İşlemleri yapmaktadır.


Sektöründeki lider konumunu, nitelikli insan kaynağı, müşteri odaklı hizmet ve analitik. SENATECH PROFESYONEL MOBİL TEKNİK SERVİS. Ayrıca buradan yalnızca kargo takip işlemini değil, kurye çağırma, gönderi fiyatı hesaplama, şube bilgilerini edinme gibi pek çok işlemi de gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz.


Hem hızlı hemde güvenli teslimatları ile oldukça fazla tercih edilen bu kargo şirketi şimdi tek kullanımlık kod sistemine geçiş. Size en yakın şubemiz cebinizde! Kargo takip numarasını girdiğinizde kargo firması otomatik olarak seçiliyor. Mobil uygullamayı indirmek ve detaylı bilgi için sitemizi ziyaret ediniz.


Türkiye genelindeki 800’den fazla birimimizden size en yakın olanına teslim edebilirsiniz. Kargo firmasını seçin, kargo takip numarasını girin ve Sorgula’ya dokunun.


Kargolarım sayfasından her kargonun numarası altında alıcı ve gönderen adıyla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.