14 Temmuz 2017 Cuma

İngilizce ünlü sözler ve anlamları

You must be the change you wish to see in the world. Türkçe anlamları, İngilizce ünlü sözler ve anlamları ve en güzel ünlü sözleri sizler icin hazırladım. Dünyada görmek istediğin değişim sen olmalısın. Only I can change my life.


No one can do it for me. Hayatımı sadece ben değiştirebilirim.

Başka kimse bunu benim için yapamaz. Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it. Spread love everywhere you go. Let no one ever come to you without leaving happier.


Mother Teresa “Gittiğiniz her yere sevgiyi yayın. Be the one to guide me, but never hold me down. Beni yönlendiren kişi ol ama beni asla tututma.


The greatest thing you’ll ever learn, is just to love and be loved in return.

Bu sayfada İngilizce felsefi sözler, Ünlü filozofların felsefi sözleri ve Ünlü düşünürlerden anlamli ve felsefik sözler ve Türkçelerini bulabilirsiniz. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. A true friend is the greatest of all blessings: Gerçek arkadaş tüm nimetlerden kıymetlidir.


Hard Times will always reveal true friends: Gerçek arkadaşlar zor zamanlarda belli olur. Nothing is impossible for willing heart. Sözler ve Anlamları.


Güzel sözler, hayatımızı daha anlamlı kılar. Bu nedenle kolayca erişebilmeniz için İngilizce güzel sözler ve anlamlarını içeren bir liste hazırladık. Live the life you love.


Bob Marley Yaşadığın hayatı sev. Sevdiğin hayatı yaşa. I hear and I forget, I see and I remember, I do and I understand. Duyarım ve unuturum, görürüm ve hatırlarım, yaparım ve anlarım.


In teaching others we teach ourselves. Başkalarına öğreterek kendimize de öğretmiş oluruz. There is only one happiness in life — to love and to be loved.


Emily Brontë ingilizce sözleri arasında en popüler ve anlamlı olan sözleri sizler için derledik ve Türkçe’ye çevirdik.

He’s more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same. O benden daha çok kendim. Tamam tamam çok abartmayalım.


Neşemizi, acımızı, hüzün ve mutluluğumuzu anlatan bu cümleler yeri gelir dâhice fikir ve düşüncelerimizi de ifade etmeye yarar. I smiled… We ere under the same sky at least. Gülümsedim…En azından aynı gökyüzünün altındaydık.


Take the risk or loose the chance. Always remember to fall asleep with a dream and wake up with a purpose. Eserleri ile dünyada iz bırakmış sanatçılar, yazarlar, oyuncular, düşünürler ve bilim insanları tarafından söylenmiş İngilizce anlamlı sözler, milyonlarca insanın düşünce dünyasına temas etmiş, kimi zaman ilham kimi de zaman umut vermiştir.


Gelin bu sözlerden en çok beğenilenlerine birlikte bakalım. May you recognize the passion and the possibility in your day today and have the courage to follow it.


Bugünkü gününüzdeki tutkuyu ve olasılığı tanıyabilir ve takip etme cesaretine sahip olabilirsiniz. In every moment, for every reason–choose LOVE.


They say you only fall in love one, but that can’t be true. Every time I look at you, I fall in love all over again.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.