30 Ağustos 2017 Çarşamba

Amerika vize görüşmesine giderken gerekli belgeler

Tüm Seyahat Folyosu başvuru sahipleri I-134A formunu doldurmak zorundadır. Görüşme gününden önce, başvuru sahipleri ödeme yaptıklarını gösteren dekontlarını websitemizden “Daimi İkamet Belgesi başvuru ücretimi ödediğimşn kanıtını ibraz etmek istiyorum” başlığını seçerek göndermek zorundadırlar.


Lütfen aşağıdaki belgeleri görüşme gününüzde. Ds-1(Sadece erkekler,) -Ds-1Formları! DS-1Formunun çıktısı. Seyahat izni için her iki ebeveynin de imzasının bulunduğu noter.


Amerika vize görüşmesine giderken gerekli belgeler

Bizler, ABD ’nin, ülkemize her daim bilinirlik kazandırmış vazgeçilmez bir değeri olan açıklık ilkesine dair taahhüdünün arkasındayız. ABD ’ye seyahatinizi memnuniyetle karşılıyor ve teşvik ediyoruz.


Amerika vize görüşmesine giderken gerekli belgeler

Formu doldurduysanız ve randevunuzu aldıysanız, bu videoyu vize görüşmesine gitmeden önce izleyin. Başvuranın eski pasaportları varsa onları da teslim etmesi gerekmektedir.


Aşağıda tüm vize kategorileri için tavsiye edilen belgelerin bir listesi verilmiştir. ABD yasaları çerçevesinde başvurduğunuz vize kategorisini almak için gerekli şartlara uyduğunuzu. Her hangi bir evrağın eksik olması vizenizi olumsuz etkileyebilir ya da vize görüşmesine girememesine sebep olabilir. Grand International tarafından hazırlaması Gerekli Evraklar.


Ocak’a çekme işlemini 5. Yüz yüze konsolosluk görüşmesine katılırken, vizeye uygun olup olmadığınızı belirlemek için ek belgeler istenebilir. Yukarıda belirtilen belgeler, tüm vize türleri için hazırlanması gerekli olan evraklardır. Her iki pasaport da (geçerli olan ile vizeli ve süresi bitmiş olan) aynı ülkeye ait ve aynı tipte olmalıdır.


Bunun yanı sıra randevuya giderken bir iş görüşmesine girecekmiş gibi özenli davranarak şık giyinmek avantaj yaratır. Amerika turist vizesi nasıl alınır?


Başvuru sahibi çocuğun gelmesi gerekli değildir. Bordrolu Çalışan Ev Hanım ı Öğrenci Emekli Kapalı Gruplar. Adınız ( gerekli ) Epostanız ( gerekli ) Alıcı.


Alıcının Eposta Adresi ( gerekli ) Eylül 1 2. ABD Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Aşağıdaki listede gerekli olan evrakların detaylı listelerini bulabilirsiniz. Gidiş amacını belirten, şirket yetkilisi tarafından ıslak kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi.


ABD vize görüşmesinde neler oluyor tam olarak ? Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Pasaport: Lacivert Pasaport sahibi olmalısınız Çipli Pasaport konusunu okuyabilirsiniz. Pasaportunuz hazır ise geriye vize görüşmesine giderken götürmeniz gereken evrakları toplamak ve ds 1formu doldur mak kalır.


Bu aşamada konu hakkında çok detaylı bir açıklama yapmadan en önemli kısmı ilk başta. Ama diğer ufak şeyler giderken çok düşünülmese de orada o kadar insanı seveceksiniz ki onlara hediye etmek isteyeceksiniz. Yanınızdaki kağıt, bozuk TL leri de bolca isteyen olacaktır.


Sırt çantanıza valizinize biraz geç ulaşabileceğinizi varsayarak gerekli acil şeyleri koyun. Yurtdışı için gerekli belgeler, tur acentesi sayesinde daha kolay tamamlanmaktadır.


Sizin yapmanız gereken tek şey ise pasaport başvurusu yaptıktan sonra, pasaportunuzun size kargo ile teslim edilmesini beklemektir. Sonrasında ise bir tur. Vize İçin Gerekli Evraklar. MSÜ İçin Gerekli Evraklar.


MSÜ yani açılımı ile Milli Savunma Üniversitesine giriş yapabilmek için birtakım belgeleri hazırlamak gerekiyor. Bu üniversiteye giriş yapmak isteyen öğrenciler de kendilerine lazım olacak belgeleri merak ediyor.


Bu belgeleri aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.