28 Ağustos 2017 Pazartesi

İkinci harfi y olan 4 harfli kelimeler

T harfi bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Bir de başında t harfi olan kelimeler listesine ya da Sonu t harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. BAĞDAŞTIRABİLME, BAĞDAŞTIRICILIK. A harfi bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.


İkinci harfi y olan 4 harfli kelimeler

Bir de başında a harfi olan kelimeler listesine ya da Sonu a harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. E harfi bulunan kelimeler listesini scrabble oyununda ya da Türkçe araştırmalarınızda kullanabilirsiniz. Bir de başında e harfi olan kelimeler listesine ya da Sonu e harfi ile biten kelimeler listesine gözatmak isteyebilirsiniz. Türkçe ile ilgili araştırmalarınızda kullanabilirsiniz.


Ayrıca harfli kelimeler listesine ya da sonu harfli biten listelere de gözatmak isteyebilirsiniz. B olan 9kelime var. B bulunan kelime bulma listesi. TDK: isim Bir konuda birinin inanmasını sağlama, inandırma, kandırma "Sinirleniyor, kendi kendimi ikna için daha ısrarla, daha fazla konuşuyordum.


İkinci harfi y olan 4 harfli kelimeler

VECA kelimesi ilk harfi V ve son harfi A olan bir kelimedir. Başında v sonunda a olan kelimenin birinci baş harfi v, ikinci harfi e, üçüncü harfi c, dördüncü harfi a şeklindedir. Başı v sonu a olan harfli kelime olarak da yazılır.


Başında P harfi bulunan harfli adet kelime bulunuyor. P ile başlayan harfli kelimeler. Z olan harfli kelimeleri bulmak için "-a-z-" yazın. Başında İ harfleri bulunan harfli 1adet kelime bulunuyor.


A ile başlayan harfli kelimelerin geçtiği Ayetler TEVBE - 111: Allah müminlerden, mallarını ve canlarını, kendilerine (verilecek) cennet karşılığında satın almıştır. Kelime listelerini keşfedin! Allah yolunda savaşırlar, öldürürler, ölürler. L ile başlayan harfli kelimeler.


Başında L harfi bulunan harfli 1adet kelime bulunuyor. Ayrıca harfli kelimeler listesine ya da sonu harfli biten listelere de gözatmak isteyebilirsiniz. E ile başlayan harfli kelimeler. S olan harfli kelimeleri burada listeledik.


İkinci harfi y olan 4 harfli kelimeler

S ile başlayan Harfli kelimeler listesini kelimelik, scrabble gibi oyunlarda kullanabilirsiniz. Yakın bir zamanda tüm cevaplar sitemizde yer alacaktır.


Oyunu bitirdiğimizi ve oyun güncelleme aldığında en kısa sürede yeni soru ve cevapları da sitemizden sizlere ulaştıracağımızı belirtelim. YEŞİLFASULYE kelimesi ilk harfi Y ve son harfi E olan bir kelimedir.


Başında y sonunda e olan kelimenin birinci baş harfi y, ikinci harfi e, üçüncü harfi ş, dördüncü harfi i, beşinci harfi l, altıncı harfi f, yedinci harfi a, sekizinci harfi s, dokuzuncu harfi u, onuncu harfi l, onbirinci harfi y, onikinci harfi e şeklindedir. Babunlar kelimeler ile anlamsız harf dizilerini birbirinden ayırabiliyor.


Fransız bilim adamları, babunların bilgisayar ekranındaki harfli kelimeleri tanıyabildiklerini ortaya çıkardı. Bir sürü mektubun var mı ve hangi kelimelerin yapılabileceğini bilmek istiyor musun?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.