11 Ekim 2017 Çarşamba

Aday öğretmen değerlendirme formu egitimhane

Com eğitim kaynakları, öğretmenler yardımlaşma forumu. Değerlendirme Formu - Egitimhane. Danışman öğretmen veya başka bir öğretmen, belirlenen ders saati kadar aday öğretmenin dersine girer.


Formun altında ise dersin içerisinde neler yapıldığı. Belirtmek isterim ki Form 4-A da olduğu gibi Form 4-B de danışman öğretmeniniz tarafından doldurulan bir form. Merhaba öğretmenim.

Hafta başında veya hafta sonunda size danışman öğretmeniniz tarafından verilmiş olan Form çalışma programında verilen çalışmaları eksiksiz yerine getirip Form 2’yi doldurmalıdır. Bu formu sadece aday öğretmen doldurmaktadır.


Sizin tek yapmanız imza atarak ders programınıza göre şube ve tarih yazmak. Peki aday öğretmen bunu ne zaman dolduruyor? Formlar nisan eylül ve ekim başlangıçtır. Ayrıntılı bilgi ve sipariş öncesi konular için tıklayın.


Pilot çalışma Şanlıurfa, Diyarbakır, Siirt, İstanbul ve Konya illerinde yapılmış olup görevlendirilen uygulayıcılar ile bilgilendirme toplantıları. MEB danışman öğretmen formları (tıkla indir).

Okul müdürü kendi değerlendirme formuyla birlikte bu formları okulda dosyalayacak ve iki yıl süreyle veya mahkeme süreci bitene kadar muhafaza edecektir. Tüm değerlendiriciler, formun birer nüshasını da aday öğretmene teslim edecektir. Kişisel MEBBİS girişi ile aday öğretmenler burada.


MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T. Sayılı MEB Temel Kanununun İlgili Hükümleri. Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin İlgili Hükümleri. Aday Öğretmen İş ve İşlemleri.


Sözleşmeli Öğretmenler 26. Adınıza düzenlenmiş aday öğretmen formları için tıklayın. Yarıyıl Tatili Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu. Eğitim Yuvası Egitimhane.


Form - 4-B Danışman Öğretmenin Öğretmenlik Uygulamaları Genel Gözlem Formu. ADAY DE ĞERLEME KILAVUZU I. ZGEÇM İŞ : Gelen özgeçmi şin formatına, istenilen ko şulları ne oranda içerdi ğine bakılır.


EĞİTİM DURUMU : Atama yapılacak pozisyon için istenilen asgari e ğitim seviyesi 3. YABANCI D İL SEV İYES İ : Adayın yabancı dil bilgisi ile ilgili beyanına bakılır. Com adlı kullanıcımıza teşekkür ederiz.

Görüntüleme: 3kez okundu Eklenme Tarihi. Mülki İdare ziyareti, STK ziya. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Dosya Türü: zip 8. OKUL İÇİ UYGULAMALARI PROGRA.


RETMEN İLE GÖRÜŞME FORMU B. ZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Sınıf Sosyal Bilgiler, 4. Bin Ek Atama Kontenjanları. EKPSS MEB ÖZEL İNDİR. Hizmet Puanları Kayboldu!


NUN Okulları ölçme ve değerlendirme sistemi öğrenme sürecinin farklı aşamalarında öğrencilerimizin ne bildiklerini, ne anladıklarını, neler yapabileceklerini belirlememize yardımcı olur. Aynı zamanda dönüşümlü düşünme yoluyla öğretmen ve öğrencilerimiz için yeni hedefler çizmemizde bize yol gösterir.


Yapılan değerlendirmeler neticesinde kayıt altına alınan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.