26 Mart 2018 Pazartesi

Eticaret modülü

Eticaret modülü

Unsubscribe from MOBİ APPLİC? E-Ticaret Modülü MOBİ APPLİC. EXCEL KASA PROGRAMI - Duration: 24:02. Nesilce Soft Yazılım.


Kullanıcılar, mağazanızda veya teslimatta ödeme yapmak için iyzico üzerinden çevrimiçi ödeme yapabilecekler. Alışverişsiz Tahsilet Modülü, e-ticaret siteniz üzerinden ürün satışı yapmadan ödemenin kredi kartı ile çekim yapılmasını sağlar.


Bu özellik genellikle toptan satış yapan işletmeler ve saha ekipleri ile birebir satış gerçekleştiren işletmeler tarafından tercih edilir. Mobil cihazlarınızı ve e-ticaret sitenizi POS Cihazına çevirir.


Opencart B2C Modülü. Satıcılar, hesabından CSV dosyasını kullanarak gönderim ayrıntı. Herhangi bir modülü aktif etmeniz sadece birkaç saniyenizi alacaktır.


Modül kurulumlarında tüm sorularınızda teknik destek alabilirsiniz. E- ticaret paketleri ürünlerin üretim, satış, dağıtım sürecini takip etmeyi kolaylaştırırken sonrasında müşteri geri bildirimlerini ve daha birçok farklı şekilde hizmeti sağlayarak satış yapma konusunda kişilere destek olmayı hedeflemektedir. Sanal Pos Modülü Web Siteniz İle Birlikte Artık Ücretsiz! Seo Hizmet Çalışmaları Web Sitenize Uygun Seo Altyapısını Hazırlayarak Sizlere Sunu.


B2B çözümümüz ile bayi grupları ve kampanyalar oluşturun, XML verin, bayilerinize artı ve eksi bakiye ile ödeme yapabilsin. Proticaret, profesyonel ve sektörel e ticaret paketleri sunuyor. Bu sayede kullanıcılarınıza düzenli olarak tükettikleri ürünler için alışveriş kolaylığı sağlamış olursunuz. Bireysel İnternet Şube.


Eticaret modülü

Abonelik Modülünün Avantajları Abonelik modülü ile. Projesoft’ta e-ticaret modülleri mizi kurgularken yüksek sayıda seçenek sunmaktayız. Tüm mobil cihazlarla uyumlu e-ticaret yazılım teknolojimiz ile, internet mağazanızda kolaylıkla alışveriş yapılmasını sağlıyoruz.


Pazarlama Bir çok pazarlama ve kampanya modellerinin yanı sıra, e-ticaret mağazanız için yeni satış stratejileri geliştirmenizi sağlıyoruz. Sınırsız Web Alanı » 1. Tercih etmiş olduğumuz e-ticaret paketi bize sadece bir site sunmanın yanısıra üyelik, sipariş, stok takibi, cari yönetimi, istatistik raporları, kargolama gibi diğer süreçleri de kapsamaktadır.


E-ticarette önemli bir yere sahip olan uygun yazılım. EticSoft Yazılım ₺9900. CRETSİZ Sanal POS modülü ? Fakat online ödeme sistemi bulunmamaktadır. Bende ödeme sistemi olmadığı için EFT sistemine çevirdim.


Yani kısacası kişi istediği ürünü sepete ekliyor ve sepete geldiği zaman ödeme. Etrade e ticaret sitesi yazılımı, SEO dostu arayüzü ve Rakip SEO Analizi, SEO Analiz Modülü gibi sadece bizde bulunan modülleriyle kusursuz bir eticaret sitesi hazırlamanızı sağlar. Mağaza stok, satış ve carilerinizi de yönetin! Muhasebe programı kullanmanıza, aktarım yapmanıza gerek olmadan sitenizden faturalarınızı yazdırabilirsiniz.


Burada e-ticaret konuşulur, e-ticaret yazılır, e-ticaret desteklenir, e-ticaret için fikir üretilir. Ticimax’ın fatura modülü ile fatura tasarım ayarlarınız yapıldıktan hemen sonra gelen siparişlerin faturalarını tek tuşla yönetim paneliniz üzerinden kesebilirsiniz.


Eticaret modülü

Guncel haber ve duyurular. Karsilasilan sorunlar ve cevaplari. Aralarındaki farklara aşağıdan göz atabilirsiniz! Farklı yerli firmalar tarafından sunulan her şey içinde hazır paketler.


Avantajları: Saatler belki dakikalar içerisinde web siteniz kullanıma açılır. Shopgez SEO yapısı ile rakiplerinizin küresel bir adım önünde olun. Profesyonel ekibimiz ile satış öncesi ve sonrası hep yanınızdayız.


Ayrıca marka, kategori ve ürün bazlı güncelleme özelliğiyle gereksiz işlem yoğunluğundan kurtulur, zaman kazanırsınız. Sizin Domaininiz, Sizin Siteniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.