30 Mayıs 2018 Çarşamba

En hızlı schengen vizesi veren ülke

En hızlı schengen vizesi veren ülke

Eğer bir Avrupa turu yapacaksanız, vize başvurusu yapıp tatilinizi riske atmamanız gereken bazı ülkeler de var ve Türklerin başı bu ülkelerle genellikle dertte. Refah seviyesinin çok yüksek olması ve kaçak göçmen akınına uğraması bunun en büyük nedeni.


Macaristan vizesi diğer Avrupa ülkelerine nazaran en kolay schengen vizesi alınan ülke durumunda. Macaristan’da ise Booking otel rezervasyon kağıdınızla başvuruda bulunabilirsiniz. Avusturya en kısa kalma süreli vize veren ülkelerden biri. Yunanistan’la Kardak kayalıkları krizinde de o ülke ile ilişkilerimiz sıkıntılı hal aldı v. Ama yine de hızlı ve uzun vize almak imkansız değil.


En hızlı schengen vizesi veren ülke

Defalarca baş vurup olumsuz yanıt alıyorsanız belki de tek kusur başvurduğunuz ülkelerde değildir. Paris’iyle bile her sene en çok turist alan bir ülke kendisi. Türklere de en kolay vize veren ülkelerden biri.


UZUN SÜRELİ SHENGEN VİZESİ NASIL ALINIR. Seyahate niyetlendiğinizde yığınla evrak, bürokrasi, koşturmaca. Sizlere hizmet veren vize danışmanlık şirketiyiz.


Shengen vizesi gibi tatlısı da yoktur elbette. Belçika, en kolay vatandaşlık ülkelerden bir tanesidir. Süre dolduğunda başvuru yaptığınız zaman ülke size bir miktar ücret söyleyecektir.


Schengen Vizesi Almayı Düşünenlere Uyarı. Vize zorunluluğu olan bir üçüncü ülke vatandaşıysanız. Buna göre, Rusyalıların en hızlı Avrupa Birliği vizesi alabildiği ülkeler Yunanistan, İtalya, Bulgaristan ve Hırvatistan. Almanya, İzmir ve Ankara konsolosluklarını da en çok başvuruda ilk 10’a.


Türkiye kökenli vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı bir ülkedir. Bu anlaşma uyarınca komşu ülkeler birbirine pasaport kontrolü uygulamaz. Ancak schengen vizesinin alındığı ülke hangisi ise ilk yolculuk o ülkeye yapılmalı, daha sonra diğer schengen bölgesindeki ülkelere geçiş sağlanabilmektedir. Aşağıdaki tabloda schengen vizesi ile dolaşım sağlayabileceğiniz ülkeleri bulabilirsiniz.


En hızlı schengen vizesi veren ülke

Almanya (Şengen) Vizesi hamiline Şengen bölgesine Tek Giriş yapma ve bölgede maksimum güne kadar kalma izni veren bir vizedir. En hızlı ve en uygun fiyatlar ile vizenizi almak için hemen bizimle iletişime geçin.


En Fazla Red Veren Ülkeler içerisinde Malta, yapılan başvuruların %23’ünü reddederken, onu 2. Zoru hemen başarırız imkansız biraz vaktimizi alır. Fransa, Portekiz ve Hollanda ise vize. Adım adım yeniden değerlendirelim. Sorularınızı yorum kısmına ekleyebilirsiniz.


Vize başvurusu yapmadan önce hangi ülkeye gidecekseniz. O ülkenin konsolosluğunun sayfasından veya o ülkenin vize işlemleri için görevlendirdiği VFS Global, Idata vb kurumların sayfasından başvuracağınız vize türüne ve sizin durumunuza (çalısan,öğrenci,emekli,iş veren ve benzeri) en uygun olan evrak listesine bakın.


Herhangi bir nedenle vatandaşlık almak istediğiniz ülkeyi iyice araştırıp daha sonra prosedürlerini öğrenmeniz size büyük oranda fayda sağlayacaktır. En kolay vize veren ülkeler ise genelde diğer Avrupa ülkelerine oranla vize konusunda daha az stres yaratır, red verme durumu çok daha azdır ve diğer ülkelere oranla daha uzun vize verir.


Arjantin en hızlı vatandaşlık veren ülke unvanına sahip popüler ülkelerden biridir. Oldukça popüler olan ülkenin bilhassa Türkler tarafından çokça tercih edildiği dikkat çekmektedir.


Arjantin vatandaşlığı alabilmek için yapmanız gereken yıl boyunca ülkede kalmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.