30 Mayıs 2018 Çarşamba

Kürdistan bayrağı

The Kurdish flag is the most important symbol of cohesive Kurdish identity. Gerçek dünyada hiç yaygın olmayan terim tercih edilmez. Eksik bir başlık oldu. Bu fotoğrafı sosyal medya paylaştım.


Nihayetinde mahkemeler oldukça tarihi öneme haiz bir karar verdi” dedi.

Ala Rengîn (Kürd Bayrağı ) Bir ulusun sembolleri, tüm dünyaya o ulusun değerlerini, tarihini anlatır. Mustafa Karasu Kurdi bilmez. Kurdistan tarihini okumadigi için bilmez.


Ve Kurd tarihcisi ve karincadan çali§kan ara§tirmaci ASO ZAGROSI,y. PKK tarihinide bilmez. Taşdemir: Karar emsal. It is Kurdish flag.

Preceding unsigned comment added by 78. Kürtlerin bayrağıdır. Parlamentosu, başbakanı, bakanları, ayrı bayrağı vardır. Orada o bayrak, Mehmetçiği sırtından vurmaktadır.


Bu kafa karışıklığının bir an önce giderilmesi şarttır. Erzurum Bölge Mahkemesi de söz konusu kararı onadı. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle.


Kürdistan Bölge Yönetimi bayrağı da başımız gözümüz üstüne. Flags Of The World Israel Outdoor Decor. This is a file from themedia Commons. The description on its description page there is shown below.


Commons is a freely licensed media file repository. Her ne kadar Türkiyem topraklarında bölücü bir çağrışım. Yoksa bazıları bin.


Dimensioni di questa anteprima PNG per questo file SVG: 8× 5pixel.

Kundir tarafından yazıld ı. EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ. Information from its description page there is shown below. Türk dili, tarihi, dini, kültürü, genetiği, bayrağı.


Başkurdistan Bayrağı yapan firmalar konusunda sizlere hizmet sunmaktayız. Bundan bir korku vesilesi çıkarmak, yüz yıllık kabusun içinden. Masaüstü Sürümüne Geç.


Size of this PNG preview of this SVG file: 8× 5pixels. Suomi: PKK:n virallinen lippu. Svenska: PKK:s flagga. Min första SVG någonsin, så någon bör modifiera den eller bara skapa en ny.


Partisi, muhalefet partileri fena halde atışmaya başladılar. Bir tarafa göre ortada “rezalet” sayılacak durum varken diğer tarafa göre olağan dışı bir durum yoktu.


Durumun nasıl olduğu zaten tartışılmaktadır ama bir fırtınaya neden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.