7 Aralık 2018 Cuma

Cafe bayilik veren firmalar 2020

Bistro cafeler, restoran cafeler, nargile cafeler, kahve zincirleri gibi yerlerden bayilik fırsatı sunan firmaları sizler için araştırdık. Bayilik Veren Firmalar.


Ayrıca kendi cafenizi kendi markanız ile kurmak istiyorsanız, sizler için hazırladığımız Cafe Açmak adlı rehbere mutlaka göz atmalısınız. Giyim, kozmetik, parfüm, cafe, yiyecek, içecek, otomobil ve benzeri alanlarda bayilik veren en karlı ve iş yapabileceğiniz firmaların listesine ulaşabileceksiniz. Her firmanın olduğu gibi Carrefoursa, Kipa gibi marketlerin bayilik için birtakım şartları bulunmaktadır.


Biri yeni işiniz olabilir inceleyin. Cafe bayilik veren firmalar tecrübe dışında girişimcilerden kafe için uygun bir yer istemektedir.


Küçük veya büyük birçok işletme bayilik vermektedir. Kafenin açılması düşünülen yerin mutlaka ana cadde üzerinde ya da işlek bir yerde olması gerekmektedir. Kafe, yaya trafiğinin yoğun olduğu bir yerde olduğunda müşterilere çok daha kolay ulaşabilmektedir. Ayrıca kafe açılması için düşünülen yerin yeterince büyük.


Kahve - Cafe bayiliği almak istiyorum. Peki kahve bayilikleri veren firmalar hangileridir? Gelin hep birlikte cafe bayilik veren firmaları inceleyelim.


Cafe bayilik veren firmalar 2020

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de birçok girişimci kendi işini kurmanın peşindedir. Starbucks’dan bayilik almak. Günümüzde cafe firmalar kurumsallaşmakta ve ülke çapında yaygınlaşmaktadır. Son birkaç yılda büyük önem kazanan ve rağbet gören cafeler kendilerine özgü damak tadı ve sunumları ile patent alarak marka olmuştur.


Köfteci Yusuf bayilik, Köfteci Yusuf franchising büyük ilgi görmekte. Eğitim desteği, pazarlama desteği, bölge koruması, yer seçimi, reklam desteği ve finansal destek veren firma bayilik konusunda oldukça ideal bir fikir gibi duruyor. Hayallerindeki cafeyi sıfırdan. Sıfırdan bir cafe açmanın zorluklarına katlanmak istemeyenler bayilik veren cafe bistro firmalarına başvurabilir.


Cafe franchise tutarları, firmalara gore değişim göstermektedir. Nargile cafe bayiliği açabilir ya da franchise hizmeti veren kahve zincirlerinden de bayilik alabilirsiniz. Bu sektör oldukça gelir getiricidir.


Alüminyum bayilik veren firmalar ile anlaşarak daha ucuza mal edebilirsiniz. Bir dükkan açarak mcm markasının cam balkonlarını yapabilirsiniz. Tutarları oldukça yüksek olan cam balkon işine girebilir ya da bölge bayiliği veren firmaların ortağı olabilirsiniz. Franchising İş Modeli.


Cafe bayilik veren firmalar 2020

Bir markanın şubesi olurken ihtiyacınız olan tüm bilgiler. Bilinen bir markanın şubesi olmanın yanı sıra, sizlere bu bayilik hizmeti sunan markalar kendi konseptlerini kullanma ve malzemelerden hazırlanmış olan ürünleri de kendi.


Tanınmış market bayiliği veren firmalar olsa da henüz yeni yeni piyasa da kendine yer edinmeye çalışan firmalar da mevcut. Market açmak için illa bayilik almak da gerekmiyor. Giyim bayiliği veren firmalar her geçen gün artmakta ve belirli şartların sağlanması koşulu ile isteyen kişiler bayilik alabilmektedir. Pigro Coffee bayilik fırsatı Pigro Coffee Shop, Türkiye genelinde açılacak şubeleri için yeni girişimciler bekliyor.


Sosyete Çiğköfte Sosyete Çiğköfte, isim ve franchise bedeli almadan bayilik vermektedir. TL karşılığında 5kg. Ucuz ve ücretsiz bayilikler, franchise - franchising veren kurumsal markalar, farklı sektörde bütçenize en uygun marka ve şirkete başvuru yapın.


Cafe bayilik veren firmalar 2020

Ama,belli dönemlerde ile bir an önce yayılıp pazar edinmek için ücretsiz olarak girişimcilere bayilik olanağı sağlamaktadırlar. Umarım, yeni kuracağınız işletmede bizim de bir tuzumuz olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.