16 Aralık 2018 Pazar

Turkcell superbox şifre değİştİrme

Turkcell superbox şifre değİştİrme

Kullandığınız modeme göre şifre değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım takip edebilirsiniz. Superonline şifre değiştirme. Modemlerinizin arkasında uzun bir şifre oluyor.


Bu şifreyi ezberlemek istemiyorsanız ya da bir yere yazmak istemiyorsanız superonline şifre değiştirme işlemini yapmanız mümkün. Bir başka şifre değiştirme nedeni ise kotanın hızlı bir şekilde bitmesi. Huawei modem için böyle adlandırır.


Alt yapı derdi olmadan, 4. G’nin olduğu her yerde kullanılabilir. Kurulumu oldukça kolaydır. G sim kart ile bir priz yeterlidir.


G kalitesi ile fiber hızında internet kullanılmaya başlanır. Kampanyaya katılım stoklarla sınırlıdır. Turkcell, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.


Turkcell superbox şifre değİştİrme

Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız. Kablosuz ağ şifremi nasıl değiştirebilirim? Pek çok kişinin yanlış bilmesi üzerine hatalı şifre girişlerinde modemlere zarar verilmez.


G hızındaki baz istasyonuna bağlanarak evinizden internet girmenizi sağlar. Online Satış Kanalı Şengüller - Bu sitede yer alan tüm ticari markaların isim hakları markaların ticari sahiplerine aittir. Bunun için tarayıcınızın adres çubuğuna modem IP adresinizi yazmalısınız. Bu ekrana modem şifrenizi yazın.


Kullanıcı : admin Şifre :superonline Bu şekilde deniyorum ama yanlış şifre hatası. Modem giriş kısmındaki IP adresiniz 192. Daha sonra tane kutucuk bizi. G İnternet paketlerinden biriyle alınabilir.


Turkcell superbox şifre değİştİrme

Modemden yapılacak olan ayarlar, Wİ-Fİ şifre değiştirme, MAC adres filtreleme gibi işlemler bu kapsama girmektedir. ADSL kullanıcı ismi ve şifresi türü bilgiler kuruluma ihtiyaç duymamakta. IP numarasını değil 192.


IP değerini girmeniz gerekecektir. Bir kere doğru düzgün arayüze giremedim. Ne zaman reset atsam ancak öyle giriyor. Kullanıcı adı ve şifre giriyorum hata veriyor ve azami giriş aşıldı daha sonra tekrar deneyin yazısı çıkıyor.


Size verilen data hattı, birlikte verilen modeme takılıyor ve baz istasyonuna bağlanarak internet kullanımına başlıyorsunuz. Bu arada eğer modem veya router’ınızı ilk kez kuruyor ancak mevcut şifreyi bilmiyorsanız, aldığınız ürünün kutusunda veya içerisindeki kullanım klavuzunda ilk kullanım için belirlenen şifre yazmakta.


Buraya yeni şifre girerek turkcell vınn şifre değiştirme işlemini gerçekleştirmiş oluyormuşsunuz. Ne yapmam gerek başka yolu var mi. Kalan kullanımı nasıl gorebilirim. Yapmanız gereken işlem ise bağlantıyı kestikten sonra şifre değiştirme işlemi yapmanızdır.


TV Plus aboneliği yani paket satın aldıktan sonra uygulamayı cep telefona yükleyip çıkan bölümden şifre alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.