23 Ekim 2019 Çarşamba

Lescon ayakkabı bayilik şartları

Ayakkabı mağazası açmak isteyen girişimciler tarafından bayilik şartları en çok merak edilen ayakkabı markalarından biri de Cabani Shoes olarak ön plana çıkıyor. Yaklaşık 2bin TL sermaye ile Cabani Shoes ayakkabı bayilikleri açılabiliyor. Mevsimlere özel kreasyonları ile ayakkabı ihtiyacı yaratmayı başaran marka her yaş grubundaki tüketiciye hitap edilmesini.


Ayrıca, bayilik veren ayakkabı firmaları oldukça ilgi çekmektedir. Ayakkabıda dünya devi olan Deichmann, sürekli yeni şube açarak, zaten büyük olan firmasını daha da büyütmeyi hedefleyen bir Alman firmasıdır.


En Uygun Fiyatlar ve Peşin Fiyatına Taksit Seçeneği Tüm ürünlerde Ücretsiz Kargo. Türkiye’nin en çok tanınan ayakkabı markaları arasında yer alan Gezer de bayilik veren ayakkabı firmaları arasında yer alıyor.


Lescon ayakkabı bayilik şartları

Franchise şartlarını açıklayan Gezer, adet servis aracı, 3metrekare satış alanı, 5metrekare depo alanı ve teminat mektubu talep ediyor. Ortalama 4bin lira ile Gezer bayiliği alınabiliyor. Gezer’den bayilik alabilmek için en.


Beyaz Eşya - Bilgisayar. Kavsan ayakkabı firması bayilik başvurusunda bulunan girişimcilerden marka isim hakkı bedeli talep etmeden ücretsiz bayilik vermektedir. Tüm bunlar için girişimcilere gerekli olan.


Konumuzda bir çok ayakkabı firmasının da bayilik şartlarını görebilirsiniz. Yeşil Kundura bayilik şartları nelerdir diyenler için bu konumuzda anlatmaya çalıştık. FLO ayakkabı bayilik şartları nelerdir?


Jump ayakkabı firması dahilinde bu ürünleri sizlere satmanız için franchise bayilik anlaşmanızın adı altında verir siz de kendi kar payınızı üzerine koyarak satış yaparak para kazanabilirsiniz. Ziylan Grup ülkemizde köklü bir şirket konumundadır.


Bayilik başvurusu nasıl yapılır? Firma bu konuda sizlere kampanyalar yaparak ve firma adının güvencesi altında destek çıkarak yardım etmektedir. Eğer belli bir seviyede yatırımınız var ise üretimi ile bile. Lescon Shop sayısı 38’e corner shop sayısı ise 6‘e ulaşan firmanın ayakkabı ve spor giyim üzerine ürünleri bulunuyor.


Lescon teknolojisi, yüksek performans isteyenlerin yanında. Spor ayakkabı markaları arasında farklılaşan Lescon, tasarımları ile spor hayatınıza performans katacak.


Stilinizi yansıtan ürünü. Ayakkabıcılık sektörüne ilgi ve tercihen iş deneyimli temel bayilik şartları arasında geçmektedir. Espardin %oranındaki net kâr marjını tüm bayiliklerine bayilik veren firmalar sunmaktadır.


Böylelikle ülke genelindeki tüm müşterilerine daima en iyi ayakkabı markasını tamamen yerli üretime. Türkiye’de geniş bir alana sahip olan Lotto, hem dünya çapında hem de Türkiye çapında lotto bayileri kurmaya devam ediyor.


Mağazalarında satışa sunduğu markaların bir kısmı da kendisine aittir. Diğer markalara nazaran daha az bayilik şartları bulunuyor. Bu maddelerin her birine uygun iseniz hotiç franchise başvurusu yapmamanız için bir sebep bulunmuyor.


Başvuru formunu doldurduktan sonra firmaya gönderdiğiniz taktirde bayilik için gerekli başvuru aşamanız tamamlanmış olur. HOTİÇ Ayakkabı San.


Acentelik maliyeti şubelerde farklılık gösterebiliyor. Aras kargo isim hakkı için ortalama bin ila bin arası bir meblağ istenebilir. Banka teminat mektubu için 40. Bu miktarlar değişiklik gösterebilir.


Bütün şartlar açık olarak. Hotiç, bayilik şartları içerisinde çok zor koşullar bulunmuyor. Coğrafi konumunun iyi seçilmesi gerekiyor.


Firma, bayilik konusunda en işlek bölgelerde, merkezi konumda bulunan yerlerde, AVM’lerde en az 1metre kare bir yer istemektedir. Ayakkabı sektöründe yıldan fazla tecrübesiyle yenilikçi, modaya uygun ve uygun fiyat politikasıyla hizmet veren Espardin Ayakkabı, tecrüblerini bayilerine aktararak ayakkabı sektörünü derinlemesine öğrenmeden bayilere iş kurma imkanı sağlıyor.


Siz de firmadan bayilik almak için aşağıdaki irtibat numaralarından gerekli şartları öğrenebilirsiniz. Beta Ayakkabı bayilik şartlarına sahip bir kuruluş iseniz, çok kısa bir sürede bayi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.