27 Kasım 2019 Çarşamba

İsa zamanında dünya nüfusu

Great Deals on the Club Sa Coma Apartments in Sa Coma with Sunshine. The Convenience Of All Inclusive! Dünya nüfusu her geçen gün artıyor ancak artış hızında yavaşlama devam ediyor.


Ve birkaç gün içerisinde dünya nüfusu yaklaşık milyar kadar azaltılacaktır. Derneğin değerlendirmesine göre dünya üzerinde yaşayan insan sayısı yeni yıla girerken milyar 6milyon 5bin olacak.


Davud ve oğlu Süleyman zamanında da nüfus sayımları yapılarak yaş grupları belirlenmiştir.

Roma İmparatoru Augustus’un yaptırdığı böyle bir nüfus sayımı esnasında doğmuştur. Nitekim Yusuf ile Hz.


Kayser Augustus’un buyruğu üzerine nüfusa yazılmak için Beytlehem’e gitmiş ve bir. Buna göre Hazreti İsa, ME 3senesinde ölen Eflâtun (Platon) zamanında yaşamıştır. Yunan filozofunun dersleri meşhur olduğundan, ölüm zamanına inanılırsa da, İsa Peygamber, gizli dünyaya gelip ve dünyada az kalıp, göğe çıkarıldığından, kendisine fazla kişi iman etmediğinden, İsevîler az ve asırlarca gizli yaşadıklarından, Noel tarihinin doğru.


Günümüzde birçok gelişmiş ülkede çocuk başına büyük. Aşırı nüfus, onlarca yıldır distopya kurgularına temel oluşturmuş ve bitmek bilmeden yayılan insanlığın, Dünya kaynaklarını bir kırılma noktasına götüreceğini öngören hikayeler anlatılmıştı.


Fakat rakamlara yeniden bakılınca, farklı bir senaryo ortaya çıkıyor.

Nüfus uzmanları, şu anda milyar olan dünya nüfusunun birkaç yıl içinde milyara çıkmasının. DünYa NüFusu YaŞLanıYOr ! Dünya genelinde son yılda insan ömrünün yıl uzadığı, yaşlı nüfusun arttığı belirtildi.


Yaşlı nüfusun artmasıyla birlikte, yaşlılığa bağlı görülen hastalıkların görülme sıklığının artt. PAYLAŞTweetMusa as zamanında adamın biri Musa (as) sorar:”-Ya Musa dünyanın en günahkar adamı kimdir?


Musa (as) Allah (cc) ile Tur Dağı’nda kelam ettikden sonra sorar:”-Yarabbi senin kulların içinde en günahkar kul kimdir? Allah (cc):”-Ya Musa sen biraz sonra burdan ayrıldıkdan sonra senin yanından bir çocuk ile babası gececek. O adam dünyanın en günahkar. Yahudilik, en eski ilahi kaynaklı din olarak bilinir.


Yüzlerce yıllık Etiyopya Tewahedo Ortodoks kilisesinin milyon müntesibi var. Bu dünya Ortodoks nüfusunun yüzde 14’ü demek. Etiyopya Ortodoks nüfusu, 20’nci yüzyılda Avrupa Ortodoks nüfusundan çok hızla büyüdü. Birleşmiş Milletler Nüfus Dairesi Müdürü John R. Yeni araştırmada, en hızlı nüfus artışı sahraaltı Afrika’sında yaşanacak.


Kürtlerin nüfusu yerinde sayıyor gibi çelişkili bir tablo çıkmaktadır. Dünden bugüne dünya nüfusu. Mîlâd ın ilk asırlarında dünya nüfusu 3milyon civarındaydı.

Savaş zamanında nüfusu milyon azalan Sovyetler Birliği de savaştan neredeyse tüm sermaye kaynakları yok olmuş halde çıktı. SAVAŞIN YAŞATTIĞI FELAKETLER. Binlerce kişi, ölümcül hastalıklarla.


Büyük bir metropol, büyülü bir şehir. Kuran-ı Kerime Dair Her şey. Dünya Savaşı başlarında şehrin nüfusu 32. Yazı Videolar Resimli Liste. Bunlardan beş bin öldürüldü. Diğerlerin çoğu çekildiler.


Guangzhou dünyanın en kalabalık şehirleri listesine 18.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.