15 Kasım 2019 Cuma

Resmî yazışma kuralları meb

Necmettin Cevheri Cad. Resmi Yazışma Usul ve Esasları. Ancak, asıl muhatabın açıkça. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sayı : B. Yazımız devamında yapılan değişikliklerle ilgili bilgilerin yanı sıra temel kuralları da hatırlatmak istedik.


Includes links to related documents such as education statistics and contact details.

MERSİN VALİLİĞİ Akkent Mahallesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı No:6P. MADDE 5- (1) Belgelerin A. Protokol kuralları (telefonla iletişim süreci, kılık-kıyafet, üst ve ast ile ilişkiler ve veli ile ilişkiler vb.)ve resmi yazışma kurallarının verildiği seminer, 06.


Kars Anadolu İmam Hatip Lisesi dil sınıfında gerçekleşti. Rapor, tezkere, müzekkere. Milli Eğitim Müdürlüğü Üst Yazısı. Seminer Katılım Planı.


Güvenevler Mahallesi 1. Atatürk İlkokulu Müdür Yardımcımız ve Sınıf Öğ.

Madde — Kamu kurum ve kuruluşları arasında yazılı iletişim, kâğıt kullanılarak veya elektronik ortamda yapılır. Kâğıtla yapılan resmî yazışmalarda daktilo veya bilgisayar kullanılır. Bununla birlikte, mezkür Yönetmeliğin ncı maddesinin inci fıkrası gereğince Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığınca yazışmalarda uygulama birliğinin sağlanması ve idari işleyişin verimli yürütülebilmesi amacıyla. Resmî yazışma ortamları ve güvenlik.


E İmza Yenileme Klavuzu. Dönem Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar. HATAY - PAYAS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Yılı Hizmetiçi Eğitim Planı kapsamında, İlçemiz 75.


Yıl İlkokulu konferans salonunda, Şube Müdürümüz Yavuz ŞENGÜL tarafından, okul müdürü, müdür yardımcısı ve memu. RESMÎ YAZIŞMA KURALLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. MEB resmi yazı örneği ektedir.


Attachments: File Sitemiz zararlı içerik barındırmaz. Kırık linkleri yorum bölümüne yazarak bildiriniz.


Test bittikten sonra doğru ve yanlış cevaplarınızı ayrıntılı olarak görebilirsiniz. Duyuru için Tıklayınız. Kurs Listesi için Tıklayınız. NOT: Kursa katılan öğretm.

Yazışma kurallarına uygun olmayan yazılar Müdürlüğümüz tarafından işleme alınmayacaktır. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim. Cuma Günü saat: 08:da Akçakale Öğretmenevi yerine "Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda" yapılacaktır. Bir yazıda bu bölümlerin hiçbirinin yazılması.


Kaymakamlık Toplantı Salonunda 13.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.