30 Ocak 2020 Perşembe

Naylon ile ilgili cümle

Naylon" ile ilgili cümle örnekleri "Geç saatlere kadar çöpten toplayacakları demirleri, şişeleri, naylonları nasıl satacaklarını konuştular. Tekin "Plastik deyince bu devirde birtakım naylon eşya, şu bu geliyor hatıra.


LGİLİ HABER Heyecan nasıl yazılır? Maintain kelimesiyle ilgili örnek Cümleler. He is trying to maintain two jobs. The bureaucrats maintain solid ties with the gigantic corporations.


Naylon ile ilgili cümle

Bürokratlar dev şirketler ile sağlam bağları sürdürürler. Birinin ününü sürdürmek zordur. Bilgin ile ilgili cümleler, içinde Bilgin geçen cümle, Bilgin cümle içinde kullanımı, Bilgin örnek cümleler, kelimeler vb.


Bilgin kelimesi ile ilgili cümleler Birçokları onu yeni yetişen bir bilgin olarak tanıyorlardı. Ben bilgin bir insanım. Y" Sesi ile İlgili Heceler. Everything will be clear after the clinical tests are done.


Klinik testler yapıldıktan sonra her şey belli olacak. The clock in the kitchen is not working. Mutfaktaki saat çalışmıyor. Mertlik ile ilgili sözler Bu sayfada mertlik ile ilgili sözler bulacaksınız.


Değerli GuzelCumleler. Toprak ile ilgili sözler Bu sayfada toprak ile ilgili sözler bulacaksınız. Virus kelimesiyle ilgili örnek Cümleler.


Drastic measures must be taken to prevent the further spread of the virus. Virüsün daha fazla yayılmasını engellemek için ciddi tedbirler alınmalı. His computer is infected with a virus.


A flu shot contains antibodies that fight the H1Nvirus. Canyon kelimesiyle ilgili örnek Cümleler. Have you seen the Grand Canyon?


Naylon ile ilgili cümle

Türkçe kelime anlamı Karikatür olan Cartoon kelimesinin kullanıldığı toplam adet cümle bulundu. Cartoon ile ilgili cümleleri ve bu örnek cümlelerin türkçe anlamlarını altında bulabilirsiniz.


Naylon ile ilgili cümle

CÜMLE ÇÖZÜMLEMELERİ. Cümle Türleri İle İlgili Çözümlemeler. Bağlacı ile İlgili Örnek Cümleler Hasan ile Cemal aynı okuldan mezun olmuşlar. Ateş ile barut yan yana durmaz.


Bursa arası 1km’dir. Oraya gitmek için otobüs ile uçak arasında bir seçim yapmalısınız. Bahçeye inmesi ile çıkması bir oldu. Gülmek ile ilgili sözler.


Sayfamızda sizler için toprak ile ilgili söylenmiş en güzel sözleri hazırladık. Sayfamızdaki toprak ile ilgili özlü ve anlamlı sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile sevdiklerinizle rahatlıkla paylaşabilirsiniz.


Tohum ek, vermezse toprak utansın. Hayat insanı yormaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.