5 Haziran 2020 Cuma

Uets nedir

Kimler için zorunludur? Takip Sistemi (ÜTS) nedir ? Elektronik imza nasıl atılır. E-Devlet üzerinden giriş yapmak üzere E-Devlet Kapısına yönlendirileceksiniz.


Tıbbi cihaz ve kozmetik ürünleri ile ilgili firmaların sorumluluklarını öğrenin Oku.

TS Destek Hizmetleri. Hızlı, kolay ve ERP sistemleri ile kolay entegr. Türkçeleştirilmesi gerektiği konusunda.


Yolcu, kargo ve yük taşıyan araçların kayıt altına alınarak elektronik olarak takip ve denetlenmesini sağlayan bir sistemdir. Karayolu Güvenliği.


Vatandaş odaklı hizmetlerin listesini sol menüde görebilirsiniz. Sorgulamak istediğiniz öğeyi seçtikten sonra istediğiniz kriterlere göre sorgu gerçekleştirebilirsiniz.

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ( UETS) NEDİR ? Registered Electronic Mail. Tebligat Kanunu ve 06. Stamp And Philately. Money Order Transactions. Account Transactions. Banking Transactions. Bill Collections Transactions. Salary And Pension Payments. Top related websites. Uets nedir › Uets portal. CAS number search chemical properties, Search CAS No. TS Güncellemeleri Nedir ? Bu güncellemeye göre belge kayıt işlemlerinde süreç tamamen değişti diyebiliriz.


Yapılan son geniş güncelleme 01.

Artık belge aslı, apostilli belge ya da Türk konsoloslukları tarafından onaylanmış belgeler kabul ediliyor. Yani, önceden yeminli.


U-ETDS Sistemi Nedir ? Bu eğitim için açık bir tarih bulunmamaktadır. Bilgi al formunu doldurarak ilgil.


TS’nin Amacı Nedir ? TS ile piyasadaki tüm tıbbi cihazların, medikal malzemelerin ve kozmetik ürünlerin kayıt altına alınması amaçlanıyor. Böylece bu ürünlerin takip edilmesi için gereken altyapı oluşturulacak ve ihtiyaç olan denetimler etkili ve sağlıklı olarak gerçekleştirilebilecek. Kapsama dahil ürünlerin imalatını, satışını yapan firmaların işlemlerini düzenleyen bir uygulamadır.


Compare Search ( Please select at least keywords ) Most. UETS kullanımıyla birlikte artık tebligat alma ve gönderme işlemlerinizi daha kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Kurum ile yapılan bu entegrasyon ile kurum, UETS altyapısını kullanabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.