5 Haziran 2020 Cuma

Ürdün turu pronto

Prontotour ile tatil turlarınızda fırsatları yakalayabilir, yurtiçi ve yurtdışı tur planlarınızı yaparken size en uygun tatil yerini tercih edebilirsiniz. Turu Türk Havayolları İle. Toplam turdan ile arası gösterilmektedir. Sabah edilecek kahvaltıdan sonra tarihin ve modern dünyanın buluştuğu, Ürdün ’ün en güzel şehri ve başkenti Amman’da panoromik bir şehir turu yapıyoruz.


Roma Tiyatrosu, ünlü Jebel Amman Rainbow Caddesi, Arkeoloji Müzesi ve Amman Kalesi’ni ziyaret edeceğiz. Türk misafirleri tarafından büyük ilgi görmektedir.


Vize derdi olmadan gidebileceğiniz Ürdün, doğal güzellikleri ve kültürü ile daha önce gittiğiniz hiçbir ülkeye benzemeyen özellikleri ile sizi kendisine hayran bırakacak. Turları cazip fiyatlarla seni bekliyor! Rum Vadisine’de 4xaraçlar ile safari turu yapıyoruz.


Jerash antik kentinde M. Tur Yorumları, Videosu ve Rotası. Taksit kolaylığıyla. Sabah kahvaltısından sonra Amman şehir turu yapmak üzere hareket ediyoruz.


Ardından Ölü Deniz’e gitmek üzere hareket ediyoruz. Prontotour’un kültür turu paketlerine yeni eklenen uçak konforlu tren turları doğanın içinde seyahatini daha da keyifli kılmak isteyenlerin gözdesi olacak. Yeni tren konseptli turların yurt içinde seyahat trendi olacağını söyleyen Prontotour Genel Müdür Yardımcısı Hakan Öksel, “Tren yolculukları son yılların gözde seyahat biçimi haline geldi.


Bu sefer normal rotanın dışına çıkarak Ürdün turu planlamasını gün olarak yaptık. NEMLİ UYARI (Lütfen mail ve irtibat numaralarınızı eksiksiz bildiriniz) Rezervasyon yaptığınızda sizinle irtibata geçildiği gün kaparo bedeli için banka hesap numaralarımız gönderilecek.


Ürdün turu pronto

Türkiye ve Ürdün arasında imzalanan anlaşmaya göre günü geçmemek kaydı ile ülkeye giriş ve çıkışlar serbesttir. Amman’da eğlenmek isteyenler için, şehrin gece hayatını önerebiliriz. Amman gece hayatı oldukça geniş ve renklidir. Akabe’de de gece hayatı oldukça gelişmiştir.


Ürdün turu pronto

Ertesi gün Umman şehir turu yapıp, Kral Abdullah caminde namaz molası verip, arkasından Akabe’ye dönebilirsiniz. Sonraki günlerden birinde Ram Vadisi, diğerinde Petra’yı gezebilirsiniz. Türkiye’den bir çok tur şirketi de Ürdün ’e tur düzenlemektedir.


Ürdün turu pronto

Suudi Arabistan, Ürdün ve Mısır’la en uç noktasında birleşen komşuluk ilişkisinde Kızıldeniz’in ev sahipliği onları birbirine bağlıyor. Küçük kıyı şeridinin yarattığı etki hem içerisinde sıcak ve cana yakın bir kasabayı hem de bir turizm kentinin hızlı ve en can alıcı unsurlarını barındırır. En ekonomik Ürdün turu fiyatları ve tüm yurtdışı turları için hemen tıkla, fırsatları yakala!


Tur esnasında Roma Tiyatrosu ve Forum’u, Amman kalesi ve kale içerisinde bulunan Herkül Tapınağı, Arkeoloji müzesi, Emevi Sarayı gezilecektir. Konaklama Tam Pansiyon.


Ulaşım Türk Havayolları ile. Kalkış Yerleri İstanbul. Eğlence Masrafları: Ürdün ’de eğlendiğimiz önemli noktayı anlatayım size. Wadi Rum’da yaptığımız çöl turu idi.


Yılbaşı Ürdün turları ve fiyatları için sitemizi ziyaret edin fırsatları kaçırmayın! Tabi her zaman olduğu gibi en ucuz fiyat garantisi sunarak.


Haritası, Ürdün Tur, Ürdün Turizm Rehberi ve en ucuz Ürdün Otel rezervasyon imkanı ile hayalinizdeki Ürdün seyahati Miltur. Tur maliyet hesaplamasında, uçak bilet maliyeti, ekonomi sınıf üzerinden hesaplanmıştır.


Rezervasyonunuzu yaptırdığınız aşamada, eğer uçakta ekonomi sınıfı yerler dolmuş ise, tarafınıza farklı sınıfta rezervasyon yapılır ve aradaki oluşan fiyat farkı hakkında kesin rezervasyonunuz yapılmadan önce bilgilendirilirsiniz. Size uygun tur tarihini şimdi seçin. Günümüzde hayatın hemen her alanında kendini göstermeye başlayan lükse ve özel olana daha çok ilgi gösterme durumu, seyahat dünyasında da belli başlı talepleri doğuruyor.


Size özel yurtdışı tur fırsatlarını kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.