16 Haziran 2020 Salı

Yeni zelanda göçmenlik puan hesaplama

Yeni Zelanda göçmenlik başvurusu için gerekli. Mesleğiniz yeni zelanda ’da aranan meslekler listesi içinde bu yönden şanslısınız birde yanında iyi derecede ingilizce biliyorsanız değmeyin keyfinize. Meslek listelerinde büyük bir değişiklik yapılmadığı görülüyor. Puanlama sistemiyle bir değerlendirmeye alınan bu başvurular arasından puan ve üstü almanız gerekiyor.


Nitelikli Göçmenlik programı basit bir puan hesaplama sistemi değildir. Dikkat edilmesi gereken birçok işlem ve bilgi içeren bir program bulunmaktadır.

Bu programda doğru meslek kategorisinin seçiminden eyalet kriterlerine kadar profesyonel yardım gerektiren birçok teknik konuyu içermektedir. Appendix - List of Qualifications Exempt from Assessment.


The qualifications in this list do not require assessment by the New Zealand Qualifications Authority (NZQA). Bu sistemden 1puan almak, yaşın altında olmak, yabancı dil sınavları olan IELTS 6. TOEFL iBT 7 PTE Academic 5 FCE 17 Mesleki İngilizce Testi (OET) B seviyesinde bulunmak ön koşuldur. Vasıflı Göçmenlik Kategorisinde Oturum Vizesi için, başvuru tarihinden önceki yıl içinde yapılan bir sınavdan toplam veya daha yüksek bir puan almanız gerekir.


GÖÇMENLİK FORMU için tıklayınız. Egitim seviyenize bagli olarak 4 veya puan kazanabilirsiniz.

Bu servisimizin ilk aşaması puan analizi ve durum raporlamasıdır. Bu işlemde bize iletilen adayların detaylı CV si ve bilgiler ışığında göçmenlik programına durumlarının uygunluğu aşağıdaki sıralamaya göre yapılmaktadır.


Working at Airways, you are at the heart of aviation. First and foremost, we enable air traffic management – the processes that keep travellers safe in the skies. Our smart solutions ensure safety and efficiency in the skies.


Başvuru hakkına sahip olmak için yaş altında olmanız gerekir. Göçmenler çalışma yaşındaki nüfusa yeni katılanların üçte bir kadarını oluşturmakla beraber, çocukların ve daha yaşlı göçmenlerin de gelmesi bu oranı azaltıyor. Bu ücret her türlü göçmen kategorisi için uygulanıyor.


Girişimciler içinse bu miktar her başvuru için 9NZ$. Ergi Şener Hürriyet. Yazarı Coronavirus sonrası yaşam - “ Yeni Normal” hayatımıza neler getirecek - I? Gezebildiğinkadar, sizlere yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizde yol gösterici olması için kurulmuştur.


Binlerce seyahat seçeneklerine ilişkin, gezeceğiniz yerlere ait tarihi ve kültürel yerler, konaklama, yemek, ulaşım gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda bilgilendirici yazılar ve resimler paylaşarak, bilgilenmenizi sağlamaktadır. Sınav sadece eğitim kurumları tarafından öğrenci alınırken değil iş ve göçmenlik kurumlarında da kullanılıyor. IELTS klasik şıklı sınavlardan farklı olarak dinleme, konuşma, okuma, yazma gibi bilgiyi ve dile hakimiyeti.


Hiç mi bilgisi olan kimse yok Cevap verirseniz çok sevinicem. C: yeni zelanda göçmenlik.

DGS puan hesaplama yöntemi: DGS puan hesaplama nasıl yapılır? Basvuru yapmak icin elde etmeniz gereken mimimum dil puanlari: IELTS 6. Puan tabanlı Canada Express Entry Sistmeni iyi bir iş teklifine sahipseniz size iyi bir puan verecektir.


Daha fazla puan almanız Kanada’ya göçmenlik için davet alma oranınızın artması demektir. Yaş, eğitim, iş tecrübesi ve İngilizce – Fransızca bilgisi gibi diğer pek çok şeyden puan alırsınız. Bu puanlandırma sistemi dahilinde Kanadalı göçmenlerin %57’si.


IDP, Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda (ASX) halka açık bir şirkettir ve %50’si Avustralya üniversitelerine aittir. IELTS tüm dünyada uygulanır ve en çok tercih edilen dil.


Yazımıza IELTS ‘ in açılımını vererek başlayalım. International English Language Testing System. Yurtdışında öğrenim ile ilgilenmiş herkesin bu sınav hakkında bilgisi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.